Personeelsfeest

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw personeelsfeest? Staak dan uw zoektocht en boek de feestzaal van Ome Neeff Dans- en Partycentrum. Bij ons heeft u veel mogelijkheden voor de invulling van uw bedrijfsfeest. Lees verder en ontdek meer over onze locatie voor uw bedrijfsfeest.

De perfecte locatie voor uw personeelsfeest

De ruime zaal van Ome Neeff Dans- en partycentrum, biedt plaats aan wel 200 personen en kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Ons team verzorgt graag een gepaste aankleding van de zaal om zo de juiste sfeer te creëren voor uw personeelsfeest. Daarnaast bieden we op onze locatie altijd een passend programma op maat voor uw personeelsfeest. Zo is het mogelijk om onze catering en ervaren horecapersoneel in te schakelen. Daarbij verzorgen we graag luxe hapjes, een lunch, diner of buffet voor uw personeel. Elk gerecht wordt bovendien in onze eigen keuken bereid. Om uw personeelsfeest helemaal te doen slagen, zorgt u voor gepast entertainment. Ook dat doen wij graag voor u: van een leuke workshop tot een lichtshow of een optreden, van onze eigen DJ's. Verder vindt u in onze zaal een ruim podium om uw gasten toe te spreken en is er een beamer aanwezig voor presentaties.

Ontdek alle mogelijkheden van onze ruimtes voor uw bedrijf

Onze locatie heeft meer te bieden voor uw personeelsfeest dan enkel een feestzaal die u kosteloos gebruikt. Zo is er ook een overdekte en verwarmde rokersruimte voorzien en parkeert u eenvoudig op de ruime parking achterin. Wist u bovendien dat onze ruimte zich ook uitstekend leent voor zakelijke vergaderingen?  Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw personeelsfeest te bespreken of om een offerte aan te vragen. U bereikt ons telefonisch op 013-5303829 of via het contactformulier.

Stel direct uw vraag

Velden met * zijn verplicht

Halve feestzaal

Hele feestzaal

Overdekte en verwarmde rokersruimte