De locatie voor carnaval in Goirle

Nog op zoek naar een geschikte locatie om carnaval te vieren met uw carnavalsvereniging in Goirle? Dan heeft u bij deze de perfecte locatie gevonden. Carnaval viert u namelijk nergens beter dan in de feestzaal van Ome Neeff Dans- en Partycentrum in Goirle.

Ga helemaal los tijdens carnaval in onze feestzaal in Goirle

Carnaval is de tijd om even helemaal los te gaan en met volle teugen te genieten van het leven. Dat is iets dat we bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum maar al te graag promoten. Daarom openen we graag de deuren van onze sfeervolle feestzaal in Goirle voor u om carnaval te vieren. De ruimte zelf stellen we bovendien kosteloos ter beschikking! Hier kunt u samen met 200 vrienden in een zaal die wordt aangekleed in carnavalsthema, een mooi feestje vieren. Bij carnaval, in Goirle of elders, hoort natuurlijk gezellige feestmuziek. Onze feestzaal beschikt daarom over een moderne muziekinstallatie waar onze huis-DJ enkel de beste carnavalsnummers draait en een ruime dansvloer. Van al dat dansen krijgt u natuurlijk dorst. Geen nood, op drie verschillende punten in de zaal worden heerlijke drankjes geserveerd aan de bar. Want ook dat is onmisbaar als u carnaval viert in Goirle.

Vraag naar uw carnavalsfeest in onze zaal

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze feestzaal tijdens carnaval of voor een ander themafeest? Ontvangt u graag een prijsofferte? Neme dan zeker contact met ons op. Bel 013-5303829 of vul het contactformulier in.

Stel direct uw vraag

Velden met * zijn verplicht

Halve feestzaal

Hele feestzaal

Overdekte en verwarmde rokersruimte