Staak uw zoektocht naar trouwlocaties en gebruik onze feestzaal!

Wilt u de zoektocht naar geschikte trouwlocaties staken omdat u de perfecte plaats maar niet vindt? Geef de moed niet op: al uw moeite heeft resultaat opgeleverd. Bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum stellen we graag onze sfeervolle feestzaal tot uw beschikking. In onze grote zaal viert u samen met al uw vrienden en familie de mooiste dag van uw leven.

Bel direct: +31 (0)13-5303829

Bundel alle trouwlocaties voor uw huwelijksdag in één locatie

Zoekt u naar trouwlocaties, dan vindt u online honderden mogelijkheden. Echter is het moeilijk om één locatie te vinden voor uw volledige huwelijksdag, van ceremonie tot huwelijksfeest. Dat is precies wat Ome Neeff Dans- en Partycentrum u biedt. Naast het gemeentehuis kunt u tegenwoordig ook op locatie trouwen. Bij ons kunt u voor zowel de ceremonie, de receptie, het diner als het avondfeest terecht gedurende uw huwelijksdag. Het team van Ome Neeff tovert de sfeervolle feestzaal om van een prachtige intieme ruimte voor uw ceremonie tot een gezellige ruimte om te borrelen met receptiegasten. En van een fijne opstelling om te genieten van een luxe diner tot een spetterende feestlocatie. Zo verzorgen we de perfecte locatie voor het huwelijksfeest van uw dromen. Wist u bovendien dat wij geen kosten in rekening brengen voor de ruimte? Er zijn weinig trouwlocaties die dit ons nadoen!

Wat voor wensen heeft u voor de locatie van uw huwelijksfeest?

Door middel van door de jaren heen opgedane ervaringen, kunnen eigenaren Berry en Alexia u voorzien van passend advies en ideeën. Dit op gebied van licht, geluid, aankleding, entertainment, hapjes, buffetten, diners en de inrichting van de zaal. Uw trouwdag is uniek en wij gaan dan ook graag met u rond de tafel om alle wensen door te nemen en vervolgens de mogelijkheden te bespreken. Team Ome Neeff gaat er samen met u een onvergetelijke dag van maken! Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het gebruik van onze locatie voor uw huwelijksfeest. Bel hiervoor naar 013-5303829 of vul het contactformulier in.

Ome Neeff thanks voor het geweldig huwelijksfeest dat je voor ons geregeld hebt. Zijn alleen maar positieve reacties gekomen van gasten gewoon Top.

Chantal Jacobs

Wat een toptent! Wij hebben gister ons trouwfeest hier gevierd en alles was tot in de puntjes geregeld. Het zag er prachtig uit, de muziek was fantastisch en de service super! Wij zijn helemaal tevreden en zouden het iedereen aanraden! Team Ome Neeff; ontzettend bedankt!

Soraya Khoeblal-Malaihollo
Op zoek naar de perfecte trouwlocatie?
RESERVEER NU

Neem nu contact op

Heeft u een vraag of wilt u de locatie eens komen bekijken? Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen snel contact met u opnemen!

    Naam
    E-mail
    Onderwerp

    Laat hier uw bericht achter