Salsa party

Ga helemaal los op de dansvloer in onze feestzaal tijdens uw salsa party! Bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum bent u welkom om al uw feesten en partijen te vieren. Van bedrijfsfeest tot themafeest. Wij verzorgen graag de volledige aankleding, catering en gepast entertainment voor u.

Alles voor een geslaagde salsa party

De perfecte locatie voor een salsa party? Dat is er een met een grote dansvloer met plaats voor alle dansers. Exact wat u vindt in onze feestzaal met dansvloer en podium die ruimte heeft voor wel 200 personen. Voor een geslaagde salsa party is er ook toepasselijke muziek nodig. Dat regelen we zonder problemen met onze moderne installatie. Heeft u dorst gekregen van al dat dansen? Geen nood! Op verschillende punten in de zaal is een bar die heerlijke drankjes serveert. Ook is het mogelijk om de honger van de dansers te stillen met luxe hapjes of een buffet bereid in onze eigen keuken. Verder zorgen wij voor de nodige aankleding van de zaal. Zo creëren we de perfecte, zuiderse en warme sfeer voor uw salsa party.

Vraag een offerte aan voor uw party

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw salsa party in onze feestzaal? Neem dan contact met ons voor een afspraak. Vul het contactformulier in of bel naar 013-5303829. Ontvangt u graag een vrijblijvende prijsofferte om inzicht te krijgen in het kostenplaatje voor uw party? Ook dat kan via deze kanalen. We vertellen u alvast dat we voor het gebruik van de ruimte zelf geen kosten in rekening brengen!

Stel direct uw vraag

Velden met * zijn verplicht

Halve feestzaal

Hele feestzaal

Overdekte en verwarmde rokersruimte