Feestzaal voor uw feest of event in Goirle

Zoek niet verder naar een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of  bedrijfsevent. Bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum openen we graag de deuren van onze zaal voor uw grote of kleine feest. Voor het huren van de feestzaal betaalt u overigens helemaal niets, enkel de extra’s reken we aan. Lees dus snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden voor uw feest of speciale gelegenheid.

Bel direct: +31 (0)13-5303829

Multifunctionele sfeervolle feestzaal

Ome Neeff Dans- en Partycentrum beschikt over een prachtige feestzaal waar grote en kleinere groepen terecht kunnen voor feesten en partijen. De feestzaal heeft een warme uitstraling en is voorzien van prachtig meubilair, stijlvolle wanden en grote kroonluchters. In de feestzaal bevinden zich:

  • Een afgesloten garderobe
  • Een royaal podium
  • Een dansvloer
  • Gescheiden toiletruimtes
  • Een nis die perfect geschikt is voor de opstelling van een buffet.

Op drie punten in de feestzaal is er een bar gerealiseerd zodat uw gasten snel kunnen worden voorzien van een drankje.

Hele of halve zaal?

Wij toveren onze feestzaal om in de door u gewenste sfeer, van groots tot klein en intiem. De zaal kan in een handomdraai worden gehalveerd zodat ook kleinere groepen bij ons terecht kunnen. Daarnaast is de feestzaal gemakkelijk toegankelijk voor mindervaliden en kunt u gratis gebruik maken van onze parkeerplaats aan de achterzijde.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een afspraak

Er zijn vele mogelijkheden om uw feest een eigen tintje te geven. Hierbij kunt u denken aan het gebruik maken van de moderne licht- en laserinstallatie, speciale versiering of een vorm van entertainment. Daarnaast verzorgt Ome Neeff waar gewenst ook de catering van luxe hapjes tot uitgebreid buffet of een heerlijk diner in het in hetzelfde pand gevestigde restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze zaal aan te passen voor uw feest? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden door te nemen en vier een onvergetelijk feest bij Ome Neeff in Goirle. Bel hiervoor 013-5303829 of gebruik het contactformulier om een afspraak in te plannen.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

    Halve feestzaal

    Hele feestzaal