Jubileumfeest

Bestaat uw vereniging 10 jaar, ziet u binnenkort Sarah of Abraham, is uw medewerker 25 jaar in dienst of heeft u een ander jubileumfeest te vieren? Laat zo’n speciaal moment dan niet onopgemerkt voorbij gaan. Ome Neeff Dans- en Partycentrum heeft een prachtige feestzaal waar u zowel met kleine als grotere groepen een jubileumfeest op maat kunt vieren, geheel afgestemd op uw wensen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw feest.

Bel direct: +31 (0)13-5303829

Hoe viert u uw jubileumfeest?

Uw jubileumfeest viert u uiteraard in stijl met al uw naasten. Hiervoor stellen we graag gratis onze feestzaal ter beschikking. Deze feestzaal is stijlvol ingericht en wordt aangepast aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een buffet voor uw gasten hebben? Dan verzorgen wij de catering voor uw jubileumfeest. Of viert u uw jubileum graag met een spectaculaire licht- en lasershow of met een DJ? Het zijn slechts enkele mogelijkheden voor uw feest bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum. Natuurlijk beschikt de zaal ook over een bar waar u en uw gasten terecht kunnen voor heerlijke drankjes. Daarnaast kunt u parkeren in de directe omgeving of op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Daarnaast is onze feestzaal ook toegankelijk voor mindervaliden.

Bel ons en plan een afspraak in

Maak eens een vrijblijvende afspraak om onze sfeervolle feestzaal met eigen ogen te komen bekijken en alle mogelijkheden door te nemen voor een jubileumfeest in Goirle, waarbij we rekening houden met uw budget. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Bel voor een afspraak naar 013-5303829 of vul het contactformulier in.

Lieve Berry en Alexia en de rest van het team van Ome Neeff, wij willen jullie graag bedanken voor een super avond! Het was in een woord fantastisch dankzij jullie inzet en wij vinden dat dit ook wel even gezegd mag worden!

We denken er met veel plezier aan terug.
Groetjes Lud en Monique.

Lud en Monique