Route en parkeren

Heeft u een bezoek aan Ome Neeff op de planning staan en bent u benieuwd naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid? Of zoekt u een juiste route? Bekijk dan de documenten op deze pagina. Voor meer informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen via tel. 013 – 530 3829.

Parkeren Ome Neeff
Ome Neeff beschikt over een ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het pand, het zou echter voor kunnen komen dat deze vol staat. Wij verwijzen u dan ook graag naar de dichtstbijzijnde gratis parkeerplaatsen. In de omliggende straten zijn er diverse parkeerhavens waar u een auto kwijt kunt, tevens is er in een omtrek van ongeveer 250 meter van Ome Neeff verwijderd grotere parkeerterreinen. Dit kun u zien in de routekaart hierboven.

Voor de zekerheid willen wij u er wel op wijzen dat binnen de vakken zowel op het terrein als zijnde in de omliggende straten geparkeerd dient te worden, volgens de aanduidingen in de straten, dit zeker om geen bekeuring te willen ontvangen. Tevens willen wij u vragen rekening te houden met de omgeving, graag geen op/afritten blokkeren. Denk bij het weggaan van een gezellige avond bij Ome Neeff ook aan de buurtbewoners!