Team Ome Neeff

Het team van Dans- en Partycentrum Ome Neeff bestaat uit betrokken mensen met veel ervaring op het gebied van Horeca. Deze enthousiaste vaste groep medewerkers doet er alles aan om uw speciale gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. De kennis van het team blijft up-to-date middels diverse jaarlijkse trainingen en proeverijen. Schroom niet om één van onze medewerkers aan te spreken, zij staan u graag te woord en schakelen meteen op uw wensen.

VACATURE HORECA PERSONEEL

Wil jij graag werken in de Horeca? Wij zijn op zoek naar ervaren horeca personeel voor het uitserveren van drank en eten. Ben jij 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

NEEM NU CONTACT OP

Berry & Alexia

De historie van Ome Neeff

Multifunctionele feestaccommodatie Ome Neeff opende eind 2009 haar deuren aan de Dorpsstraat in Goirle. Het pand werd grondig verbouwd zodat jong en oud er nu kunnen vertoeven in een prachtige feestgelegenheid welke in een handomdraai van een hele naar een halve zaal kan worden omgetoverd. Kom zelf eens een kijkje nemen in de sfeervolle feestzaal. Gastheren Berry, Brian en gastvrouw Alexia ontvangen u graag bij Ome Neeff, het etablissement voor feest en partij dat net even anders is.

Multifunctionele sfeervolle feestzaal
Bekijk onze feestzaal