Feest vieren? Dan vindt u hier de perfecte feestlocatie!

Heeft u een feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht en zoekt u een geschikte feestlocatie om een feest te geven in de buurt van Tilburg? Plant u een groot feest of een intiem partijtje met vrienden en kennissen? Dan vindt u bij Ome Neeff Dans- en Partycentrum de perfecte feestlocatie.

Bel direct: +31 (0)13-5303829

Feestlocatie voor elk feest dat u wilt vieren

Wat voor feest u ook wilt geven bij Ome Neeff in Goirle, in de buurt van Tilburg, bent u altijd welkom. U kunt op onze feestlocatie terecht voor elk soort feest, zoals:

Onze feestzaal biedt vele mogelijkheden voor kleine en grotere groepen. Onze ruimte, die u gratis gebruikt, biedt plaats aan wel 200 personen. Wilt u feest vieren in een intieme kring? Dan maken we de zaal kleiner. Daarbij verzorgen we graag de geschikte aankleding om uw feestlocatie om te toveren.

Vele mogelijkheden om uw feest te vieren

Wij adviseren u ook graag over de opties op het gebied van muziek, licht en entertainment om de door u gewenste sfeer te creëren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ervaren huis-DJ’s. Deze staan garant voor een gevarieerde mix van muziek ingespeeld op de wensen van uw gezelschap. Van al dat dansen en feest vieren krijgen uw gasten honger. Daarom serveren wij vanuit onze eigen keuken  diverse heerlijkheden, van hapjes tot uitgebreide buffetten. Dit is natuurlijk afgestemd op uw wensen. Ook voor themafeesten kunt u bij ons terecht.

Vertel ons over het feest dat u wilt geven in de buurt van Tilburg

Wij stellen samen met u een arrangement op maat samen om een uniek feest te geven in Goirle, nabij Tilburg. Neem eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 013-5303829 of vul het contactformulier in.

Feestje vieren bij Ome Neeff?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Naam
    E-mail
    Onderwerp

    Laat hier uw bericht achter

    Kom feesten bij Ome Neeff!