Vier uw verjaardagsfeest in onze sfeervolle locatie

Wordt u binnenkort weer een jaartje ouder en zoekt u voor uw verjaardagsfeest nog de perfecte locatie? Vier uw verjaardag dan eens op een andere manier! Dans- en Partycentrum Ome Neeff heeft voor elk feest een passende invulling, dus ook voor een verjaardag, met het grote voordeel dat u na afloop niets hoeft op te ruimen of schoon te maken. Voor zowel een intiem samenzijn als een uitbundig verjaardagsfeest kunt u dus bij ons terecht.

Bel direct: +31 (0)13-5303829

Organiseer uw verjaardagsfeest op een locatie met plaats voor al uw vrienden

Bij ons vindt u de perfecte locatie voor een verjaardagsfeest met al uw vrienden en de hele familie. Onze grote feestzaal biedt dan ook ruimte aan wel 200 personen. Wij ontzorgen u compleet en helpen u met het kiezen van de juiste datum voor het vieren van uw verjaardag, de invulling van het feestprogramma en met de inrichting en aankleding van onze feestzaal. De sfeer van het feest kunt u zelf bepalen middels de vele mogelijkheden op het gebied van licht, geluid, entertainment en catering. Zo bevat de feestzaal een ruime dansvloer waar u en uw gasten helemaal kunnen losgaan.

Bespreek de mogelijkheden voor uw feest

De mogelijkheden voor uw verjaardagsfeest op onze prachtige locatie zijn eindeloos. U bent dan ook van harte welkom om tijdens een vrijblijvend gesprek uw wensen te komen bespreken. Heeft u een speciale leeftijd bereikt of wilt u dit jaar gewoon een knallende verjaardag vieren die niet onopgemerkt voorbij mag gaan? Neem dan eens vrijblijvend contact op met team Ome Neeff voor meer informatie en laat een offerte op maat maken. Bel hiervoor naar 013-5303829 of vul het contactformulier in.

Verjaardag boeken?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

    Naam
    E-mail
    Onderwerp

    Laat hier uw bericht achter