De huwelijksdag van je dromen

Het klinkt misschien cliché, maar het is wel zo. Je trouwdag is de meest bijzondere dag uit je leven. Het is ontzettend belangrijk dat alles tot in de puntjes klopt en dat jullie als kersvers getrouwd stel de beste dag van je leven hebben. In deze blog lees je hoe wij bij Ome Neeff, in hartje Goirle, ervoor zorgen hoe jouw huwelijksdag, de dag van je dromen wordt.

De voorbereidingen van jouw dag

Het is ontzettend belangrijk dat jij en je gasten een onvergetelijke dag beleven. Iedereen heeft andere voorkeuren en daarom kan de dag van je dromen ingericht worden naar de wensen van jou en je partner. Bij de voorbereiding voor jouw trouwdag wordt je meegenomen in het gehele proces. Het laatste wat we willen is een gestreste bruid of bruidegom. Iedere trouwdag is uniek en wij gaan graag met je rond te tafel zitten om jouw unieke dag te realiseren.

Oneindig veel mogelijkheden

Onze sfeervolle feestzaal kan omgetoverd worden tot een intieme plek voor de ceremonie, een gezellig ruimte voor de receptie, een fijne plek om te dineren of tot plek voor het spetterende eindfeest. Dit heeft als voordeel dat het mogelijk is om Ome Neeff te kiezen als locatie voor de hele dag. De gasten hoeven niet te wisselen van locatie, en wij zorgen ervoor dat de zaal tussendoor wordt omgetoverd. Niet alleen ontzettend handig, maar ook nog eens voordelig.

De ceremonie

Naast het gemeentehuis is het tegenwoordig ook mogelijk om op locatie te trouwen. De plek waar jij en je partner elkaar het ja-woord geven is erg bijzonder. Wij kunnen hiervoor onze feestzaal omtoveren tot intieme ruimte waarbij de gasten in rijen achter elkaar zitten, met voor iedereen goed zicht op de ceremonie.

Receptie en diner

Na de ceremonie is het mogelijk om een receptie te organiseren. Er zijn diverse mogelijkheden met eten en drinken voor jou en je receptiegasten. Tijdens de receptie is het ook mogelijk om entertainment in te zetten.

Wanneer het tijd is voor het diner zijn er verschillende opstellingen mogelijk in de ruime feestzaal. Bedenk samen met ons een tafelindeling die bij het gezelschap past. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende buffetten of luxere diners. De mogelijkheden van de gerechten zijn bespreekbaar.

Avondfeest

De dag afsluiten met een spetterend feest? Ook daarin hebben wij tal van mogelijkheden. In onze feestzaal kan gebruik gemaakt worden van onze geluids- en lichtinstallaties. Jij en je gasten kunnen gebruik maken van de dansvloer, met elkaar praten en optimaal genieten van de bijzondere dag. Onze zaal heeft een podium, dansvloer en sfeervolle kroonluchters, daarnaast is het ook mogelijk om de zaal verder te versieren.

Wij maken graag samen jouw trouwdag tot jouw droomdag. Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen via +31 (0)13 5303829.