Origineel bedrijfsfeest op maat

Dans – en Partycentrum Ome Neeff biedt vele mogelijkheden voor de invulling van uw bedrijfsfeest, zowel voor kleine als grotere groepen. Of het nu gaat om een jubileum, afscheid of een personeelsfeest, bij Ome Neeff vindt u altijd een passend programma op maat. Wij zijn in het bezit van een sfeervolle feestzaal, aan te passen in grootte, welke uitermate geschikt is voor een leuke workshop, diverse activiteiten of een spetterend themafeest. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw gezelschap vanuit onze eigen keuken te voorzien van een lunch, diner, hapjes of een uitgebreid buffet. Valt uw keuze op een intiemer diner? Dan kunt u terecht bij Bistro 52, een restaurant wat zich binnen de muren van Ome Neeff gevestigd heeft.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor een bedrijfsfeest? Wij gaan graag eens vrijblijvend met u rond de tafel om een creatieve invulling te geven aan uw bedrijfsfeest. Neem eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat hebben we een gaaf personeelsfeest gehad van Kerry, bedankt super duo Henkie en Sjaakie en een bedankje aan het personeel van Ome Neeff uit Goirle voor de goede zorgen en gastvrijheid.

Denise

Denise

Uitje met uw personeel?

Vul het onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen!

Naam
E-mail
Onderwerp

Laat hier uw bericht achter

Knallend themafeest?
Bekijk hier de mogelijkheden