Vier uw verjaardag in onze sfeervolle feestzaal

Wordt u binnenkort weer een jaartje ouder? Vier uw verjaardag dan eens op een andere manier! Dans- en Partycentrum Ome Neeff heeft voor elk feest een passende invulling, dus ook voor een verjaardag, met het grote voordeel dat u na afloop niets hoeft op te ruimen of schoon te maken. Voor zowel een intiem samenzijn als een uitbundig verjaardagsfeest kunt u dus bij ons terecht.

Wij ontzorgen u compleet en helpen u met het kiezen van de juiste datum voor het vieren van uw verjaardag, de invulling van het feestprogramma en met de inrichting en aankleding van onze feestzaal. De sfeer van het feest kunt u zelf bepalen middels de vele mogelijkheden op het gebied van licht, geluid, entertainment en catering. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos en u bent dan ook van harte welkom om tijdens een vrijblijvend gesprek uw wensen te komen bespreken.

Heeft u een speciale leeftijd bereikt of wilt u dit jaar gewoon een knallende verjaardag vieren die niet onopgemerkt voorbij mag gaan? Neem dan eens vrijblijvend contact op met team Ome Neeff voor meer informatie en laat een offerte op maat maken.

Verjaardag boeken?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Naam
E-mail
Onderwerp

Laat hier uw bericht achter