Vier uw trouwfeest bij Ome Neeff

Naast het gemeentehuis kunt u tegenwoordig ook op locatie trouwen. Bij Dans- en Partycentrum Ome Neeff kunt u voor zowel de ceremonie, de receptie, het diner als het avondfeest terecht gedurende uw huwelijksdag. Team Ome Neeff tovert de sfeervolle feestzaal om van een prachtige intieme ruimte voor uw ceremonie tot een gezellige ruimte om te borrelen met receptiegasten. En van een fijne opstelling om te genieten van een luxe diner tot een spetterende feestlocatie.

Door middel van door de jaren heen opgedane ervaringen kunnen eigenaren Berry en Alexia u voorzien van passend adviezen en ideeën omtrent licht, geluid, aankleding, entertainment, hapjes, buffetten, diners en de inrichting van de zaal. Uw trouwdag is uniek en wij gaan dan ook graag met u rond de tafel om alle wensen door te nemen en vervolgens de mogelijkheden te bespreken.

Team Ome Neeff gaat er samen met u, een onvergetelijke dag van maken!
Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ome Neeff thanks voor het geweldig huwelijksfeest dat je voor ons geregeld hebt. Zijn alleen maar positieve reacties gekomen van gasten gewoon Top.

Chantal Jacobs

Wat een toptent! Wij hebben gister ons trouwfeest hier gevierd en alles was tot in de puntjes geregeld. Het zag er prachtig uit, de muziek was fantastisch en de service super! Wij zijn helemaal tevreden en zouden het iedereen aanraden! Team Ome Neeff; ontzettend bedankt!

Soraya Khoeblal-Malaihollo
Op zoek naar de perfecte trouwlocatie?
RESERVEER NU

Neem nu contact op

Heeft u een vraag of wilt u de locatie eens komen bekijken? Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen snel contact met u opnemen!

Naam
E-mail
Onderwerp

Laat hier uw bericht achter