Jubileumfeest

Bestaat uw vereniging 10 jaar, bereikt u de prachtige leeftijd van Sarah of Abraham, is uw medewerker 25 jaar in dienst of heeft u een ander jubileumfeest te vieren? Laat zo’n speciaal moment dan niet onopgemerkt voorbij gaan. Dans- en Partycentrum Ome Neeff is in het bezit van een prachtige feestzaal waar u zowel met kleine als grotere groepen een jubileumfeest op maat kunt vieren, geheel afgestemd op uw wensen. U kunt parkeren in de directe omgeving of op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Daarnaast is onze feestzaal ook toegankelijk voor minder validen.

Maak eens een vrijblijvende afspraak om onze sfeervolle feestzaal met eigen ogen te komen bekijken en alle mogelijkheden door te nemen voor een jubileumfeest in Goirle, rekening houdende met uw budget. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Lieve Berry en Alexia en de rest van het team van Ome Neeff, wij willen jullie graag bedanken voor een super avond! Het was in een woord fantastisch dankzij jullie inzet en wij vinden dat dit ook wel even gezegd mag worden!

We denken er met veel plezier aan terug.
Groetjes Lud en Monique.

Lud en Monique