Multifunctionele sfeervolle feestzaal

Dans- en Partycentrum Ome Neeff beschikt over een prachtige feestzaal waar grote en kleinere groepen terecht kunnen voor feesten en partijen. De feestzaal heeft een warme uitstraling en is voorzien van prachtig meubilair, stijlvolle wanden en grote kroonluchters. Binnen de feestzaal bevinden zich een afgesloten garderobe, een royaal podium, een dansvloer, een aangrenzende rokersruimte, gescheiden toiletruimtes en een nis welke perfect geschikt is voor de opstelling van een buffet. Op drie punten in de feestzaal is er een bar gerealiseerd zodat u gasten snel kunnen worden voorzien van een drankje.

Hele of halve zaal

Wij toveren onze feestzaal om in de door u gewenste sfeer, van groots tot klein en intiem. De zaal kan in een handomdraai worden gehalveerd zodat ook kleinere groepen bij ons terecht kunnen. Daarnaast is de feestzaal gemakkelijk toegankelijk voor minder validen en kunt u gratis gebruik maken van onze parkeerplaats aan de achterzijde.

Er zijn vele mogelijkheden om uw feest een eigen tintje te geven. Hierbij kunt u denken aan het gebruik maken van de moderne licht- en laserinstallatie, speciale versiering of een vorm van entertainment. Daarnaast verzorgt Ome Neeff waar gewenst ook de catering van luxe hapjes tot uitgebreid buffet of een heerlijk diner in het in hetzelfde pand gevestigde restaurant. Maak eens een afspraak om de mogelijkheden door te nemen en vier een onvergetelijk feest bij Ome Neeff in Goirle.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Halve feestzaal

Hele feestzaal

Overdekte en verwarmde rokersruimte